Програма Бонусів

Шановні абоненти!

Новий 2020 рік – нові пропозиції для наших абонентів!

Сплачуйте за інтернет та отримуйте бонусні бали на власний рахунок. Тож, якщо Ви прагнете заощадити кошти, не зволікайте!

Умови участі:

1. Прийняти участь в «Програмі Бонусів» можна в період з 1 січня 2020р. по 31 грудня 2020р.

2. Скористатися «Програмою бонусів» мають можливість нові та діючи абоненти компанії: мешканці багатоквартирних будинків та приватного сектору, але тільки фізичні особи.

3. У даній пропозиції не можуть брати участь: юридичні особи, підприємства, установи, організації та державні структури.

4. «Програма бонусів» доступна для тарифних планів:

– в багатоквартирних будинках «СуперДім 100» та «СуперДім 150»

– в приватному секторі «Мій Дім 150», «Мій Дім 200» та «Мій Дім 250».

5. «Програма Бонус» дає Вам можливість при поповненні одним платежем за послуги інтернет:

– понад 600 грн – отримати 100 бонусних балів на власний рахунок,

– понад 1000 грн – отримати 200 бонусних балів на власний рахунок,

– понад 2000 грн – отримати 450 бонусних балів на власний рахунок.

6. Під бонусом мається на увазі нарахування на особистий рахунок бонусних балів для оплати виключно послуг доступу до мережі Інтернет. У розрахунку 1 бонусний бал = 1 гривня.

7. Поповнювати необхідно тільки одним платежем, зручним для клієнта способом: в Особистому Кабінеті платіжними системами, через Приват 24 або оплатою через термінали поповнення. Бонусні бали абонент може побачити в Особистому Кабінеті, які нараховуються автоматично після поповнення на бонусний рахунок. Бонусні бали списуються з балансу тільки після списання коштів з основного рахунку.

8. Якщо протягом дії сплаченого періоду на умовах «Програми Бонус» абонент припинить або відмовиться від користування послугами, або побажає повернути частину коштів – внесені за умовами акції з балансу кошти можуть бути повернені в згідно з правилами компанії, а нараховані бонуси анулюються.